Merrni kanale nga të gjitha vendet anembanë botës! Tv-ks.shop ofron kanale nga e gjithë bota në një plan të pajtimit me IPTV, SH.B.A. Kanada Irlandë Spanjë Rumani Afrika e Jugut Tajlandë Itali Gjermani Francë Luksemburg Holandë Austri Brazil Brazil Bullgari Kinë Kolumbi Finlandeke Finlandë Hungarisht Iran Iran Izrael Japoni Maqedoni Malajzi Maltë Norvegji Poloni Rusi Singapor Slloveni Suedi Zvicra Vietnami Shqipëria Portugalia Greqia India Pakistan Turke, Emiratet e Bashkuara Arabe (Dubai) dhe shumë të tjerë.

Lista Kanalve

gallery/flags
www.000webhost.com